Збережемо життя ялинці !

23.12.2023 16:58

Різдвяні свята завжди викликають багато очікувань і заряджають нас особливою атмосферою.

Очікування різдвяних свят також супроводжується підготовкою до них: прикрашання домівок, купівля подарунків, готування святкових страв та планування зустрічей з близькими. Всі ці моменти створюють особливу атмосферу очікування, яку варто насолоджуватися.

Тож у Шполянському ліцеї №3 теж готувалися до зустрічі різдвяних та новорічних свят. Здобувачі освіти 1-11 класів спільно з батьками та класними керівниками долучилися до акціі-виставки "Збережемо життя ялинці!" та виготовили надзвичайні новорічниі красуні з підручних матеріалів власноруч. Це була цікава і захоплююча подія.

На виставці було представлено багато дивовижних і ошатних ялинок, виготовлених руками творчих та креативних людей. Ці унікальні вироби втілили натхнення та індивідуальність авторів: ялинки з використанням різних матеріалів, яскравих кольорів, природних елементів, навіть технологічних інновацій. Матеріали для виготовлення своїх виробів використали найрізноманітніші: газети, ватні диски та палички, кольоровий папір, шишки, цукерки, сушені фрукти та печиво, одноразові виделки, дріт, апельсини, тканину, нитки, шпагат, дерев'яної дошки тощо. Очі розбігалися від краси, яку створили учасники освітнього процесу.

Усі присутні на виставці мали можливість насолодитися гарними творами мистецтва, відчути святкову атмосферу та можливо навіть знайти ідеї для власного рукоділля у майбутньому.

За активну участь у виставці, проявлену креативність та творчу майстерність кожен клас отримав грамоту від дирекції ліцею!

Особливо важливо тримати серце відкритим для магії свят, ділитися радістю та допомогти тим, хто його потребує.

Нехай різдвяна зірка освітлює наше життя теплом, любов'ю і незабутніми моментами з рідними та друзями, краса дає натхнення, а різдвяні янголи оберігають мир і спокій у нашій Україні.

https://www.youtube.com/watch?v=2gzby7pLZes