Всеукраїнський тиждень протидії булінгу

29.09.2023 14:48

З 25 по 29 вересня здобувачі освіти та вчителі Шполянського ліцею № 3 долучилися до Всеукраїнського тижня протидії булінгу Протягом тижня соціальним педагогом, психологом, педагогом-організатором та класними керівниками було проведено ряд цікавих та корисних заходів. А саме:

Години спілкування «Булінг: міфи та реальність», «Поважай себе та інших», «Змінюй в собі негативне ставлення до іншого», «Не допускай проявів буліну над собою. Допоможи другу», «Як правильно дружити».

Ігри для безпечного прояву своїх почуттів. (3 – 6 кл.)

Перегляд та обговорення мультфільмів «Подарунок», «Жив собі чорний кіт», «Про пташок», «Вірте у любов, вірте у Різдво», «Гидке каченя». (1 – 2 кл.)

Заняття з елементами тренінгу «Спілкування з однолітками». (5 кл.)

Акція «Ми за світ без булінгу та насильства».

Крім того на сайті ліцею та у електронному кабінеті психолога та соціального педагога були розміщенні інформаційно-просвітницькі матеріали щодо протидії булінгу для здобувачів освіти, вчителів, батьків. Всі заходи, проведені в рамках тематичного тижня, були спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про поняття «булінг», відповідальність за вчинення, протидію та профілактику цього негативного явища в шкільному середовищі.

https://www.youtube.com/watch?v=r-EZJxuRO-4