Тиждень протипожежної безпеки

06.02.2023 22:29

  Життя й здоров’я дітей є найвищими цінностями нашого суспільства. Навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.

  Саме з метою навчання дітей правилам пожежної безпеки та дотримання їх у повсякденному житті, виховання в учнів розуміння тяжких наслідків з причин порушення правил пожежної безпеки вдома, в навчальному закладі протягом тижня класні керівники 1-11 класів провели години спілкування, інформаційні бесіди «Обережно з вогнем!», також поновили у класних куточках Пам’ятки з протипожежної безпеки. Члени учнівського парламенту у 1-4 класах із здобувачам освіти провів вікторину-змагання «Будь обережним з вогнем!».Вчителі інформатики Микитенко І.Г., Бойко В.В., Коваль І.А. провели інформаційні хвилинки з дотримань протипожежної безпеки у побуті, при роботі з комп’ютером під час онлайн-уроків та дистанційного навчання, при перебуванні у освітньому закладі.

    На інформаційному практикумі на тему: «Перша медична допомога при опіках» медична сестра Ткаченко О.О. навчила правильно реагувати на надавати першу домедичну допомогу. Цікавою була зустріч з працівником Шполянського ДПРЧ № 17 Скотарем Д.В., який провів тематичні бесіди та практичні заняття із здобувачами освіти.

  Протягом тижня працював Інформаційний центр та виставка художньої літератури, підготовлена завідувачем бібліотекою Слободяник Л.В.