Станьмо кожен і кожна Святим Миколаєм – подаруймо радість захисникам-землякам!

05.12.2023 14:39

День Святого Миколая Чудотворця віднині відзначається в Україні 6 грудня разом із днем мужніх та незламних – Днем Збройних сил України.

Здобувачі освіти, батьки та педагогічний колектив Шполянського ліцею №3 обʼєднали свої зусилля та вирішили підтримати благодійну акцію в громаді «Миколайчики для захисників», метою якої було привітати захисників України необхідними для них теплими речами, продуктами харчування, солодкими гостинцями та дитячими виробами.

Протягом кількох днів до пункту збору допомоги приносили продукти харчування, які не псуються (чай, каву, вермішель швидкого приготування, сухі супи, консерви, енергетичні напої), лимони, корінь імбирю, мед, засоби гігієни повсякденного користування ; газові балончики; противірусні препарати; назальні краплі; зігріваючі мазі, цвяхи.

А також подбали про особливі подарунки підтримки: зворушливі листівки вдячності, яскраві малюнки, вироби-обереги.

Усі зібрані речі були передані волонтерській організації «Крила» та відправленні до захисників місцевими волонтерами.

У наші дні благодійність і волонтерський рух стали не тільки актуальним і масштабним проявом безкорисливої допомоги, але і внутрішньою потребою кожної людини, небайдужої та чуйної до чужого болю, проблем та викликів суспільства.