«Школа в коробці»

17.05.2023 12:41

Шполянський ліцей №3 за підтримки відділу освіти Шполянської міської ради ОТГ Черкаської області від Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ отримав набори для здобувачів освіти «Школа в коробці».

Набір містить багато шкільного та канцелярського приладдя, зокрема маркери, пензлі, крейда, глобуси, зошити, журнали, персональні дошки для малювання, ручки, олівці, лінійки тощо. Це суттєва допомога освітньому закладу, учителям, здобувачам освіти та дітям з особливими потребами під час уроків та різноманітних ліцейних заходів. Кожен бокс важить майже 50 кг, його вміст розрахований на 40 учнів.

ЮНІСЕФ – це провідний голос світу для дітей та молоді, а також голос самих дітей. У всьому, що вони роблять, залучають та підтримують молодь, щоб вони впливали на прийняття рішень, які визначають їхнє життя.

ЮНІСЕФ працює у 190 країнах і територіях для охоплення найуразливіших дітей та молоді, які найбільше потребують допомоги. Працюють над тим, щоб зберегти їхні життя, захистити їхні права, уберегти їх від шкоди. дати їм дитинство, в якому вони будуть захищеними, здоровими та освіченими. Дати їм рівні можливості реалізувати свій потенціал, щоб одного дня вони могли зробити світ кращим.