Профорієнтаційна онлайн-конференція

26.01.2022 15:23

Профорієнтаційна робота з учнями – один із головних аспектів виховної роботи, спрямованої на підготовку учнів до свідомого вибору професії, визначення свого місця у суспільстві.

З метою професійної орієнтації випускників 11-х  класів Шполянського ліцею №3 під час дистанційного навчання відбулася онлайн-зустріч з представниками Київського національного торговельно-економічного університету.

         Під час конференції здобувачі освіти дізналися про Всеукраїнську олімпіаду для професійної орієнтації вступників зі спеціальності 181 «харчові технології» та отримання  20 додаткових балів до оцінки ЗНО з математики. Викладачі вказали на ключові переваги навчання за спеціальністю «Харчові технології», ознайомили з Освітньою  програмою «Технологія та організація ресторанного бізнесу».

Престижність навчання в даному університеті  в подальшому дасть можливість:

-         започаткування власного бізнесу;

-         розвиток лідерських якостей, міжособистісних комунікацій не тільки під час академічного навчання, але й упродовж стажування, вміння працювати в команді;

-         отримання диплому міжнародного зразка;

-         здобуття знань і отримання практичних навичок з використанням світового досвіду, що є основою кар’єрного зростання у сфері ресторанного бізнесу;

-         участь у наукових, культурно-мистецьких заходах, волонтерській роботі;

-         гарантування високої якості освітніх послуг за вимогами міжнародних стандартів ISO 9001;

-         набуття професійних вмінь та навичок фуд-дизайну, фуд-арту з урахуванням прогнозу розвитку сучасних ресторанних трендів.

Залишилося єдине – зробити правильний життєвий вибір.