Профорієнтаційна онлайн-конференція
Профорієнтаційна робота з учнями – один із головних аспектів виховної роботи, спрямованої на підготовку учнів до свідомого вибору професії, визначення свого місця у суспільстві.
З метою професійної орієнтації випускників 11-х класів Шполянського ліцею №3 під час дистанційного навчання відбулася онлайн-зустріч з представниками Київського національного торговельно-економічного університету.
Під час конференції здобувачі освіти дізналися про Всеукраїнську олімпіаду для професійної орієнтації вступників зі спеціальності 181 «харчові технології» та отримання 20 додаткових балів до оцінки ЗНО з математики. Викладачі вказали на ключові переваги навчання за спеціальністю «Харчові технології», ознайомили з Освітньою програмою «Технологія та організація ресторанного бізнесу».
Престижність навчання в даному університеті в подальшому дасть можливість:
- започаткування власного бізнесу;
- розвиток лідерських якостей, міжособистісних комунікацій не тільки під час академічного навчання, але й упродовж стажування, вміння працювати в команді;
- отримання диплому міжнародного зразка;
- здобуття знань і отримання практичних навичок з використанням світового досвіду, що є основою кар’єрного зростання у сфері ресторанного бізнесу;
- участь у наукових, культурно-мистецьких заходах, волонтерській роботі;
- гарантування високої якості освітніх послуг за вимогами міжнародних стандартів ISO 9001;
- набуття професійних вмінь та навичок фуд-дизайну, фуд-арту з урахуванням прогнозу розвитку сучасних ресторанних трендів.
Залишилося єдине – зробити правильний життєвий вибір.