Перше вересня у Шполянському НВК «ЗОШ I-III ст. № 3 – гімназія»

01.09.2020 18:40
Першого вересня у Шполянському НВК «ЗОШ I-III ст. № 3 – гімназія» традиційно пройшло свято Першого Дзвоника.
День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого. Проте цього року День Знань не був в повній мірі святковим через обмеження карантину, у зв’язку із пандемією корона вірусної інфекції. Адже на святковій зустрічі були присутні лише маленькі першокласники та одинадцятикласники.
Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів. Цього року для 42-ох першокласників, які переступили поріг нашої гімназії, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.
Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям.
На святі директор гімназії Осадчий Анатолій Павлович привітав всіх з чудовим Днем Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажав всім першокласникам та одинадцятикласникам міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.
Привітали наших наймолодших учнів казкові герої, Королева Знань та Букварик, присвоївши їм почесне звання «Учень». Малюки в свою чергу дали урочисту обіцянку бути сумлінними, працьовитими і старанними учнями та отримали подарунки від одинадцятикласників.
Старші учні висловили слова подяки вчителям, запевнили, що використають всі знання, щоб досягти мети в житті і побудувати свою долю.
Привітала одинадцятикласників майбутня випускниця 11-М класу Альона Присяжненко, подарувавши пісню.
Розпочався навчальний рік першим уроком, тематика якого була різноманітною: «Здрастуй, рідна школо!», «Добре тому жити, хто вміє дружити», «З Україною в серці», «Україна починається з тебе», «Земля – наш спільний дім», «Власний шлях до самореалізації або як стати особистістю», «Все у твоїх руках!» та інші.
Саме 1 вересня відбулось традиційне нагородження переможця конкурсу «Кращий клас року» за 2019-2020 н.р. Переможцем визнано 7-І клас (класний керівник Кравченко Т.В., староста Криворучко Анастасія), який отримав грамоту та почесний кубок «Клас року».
Батьки випускників оформили яскраву та сучасну фотозону, тож учні мали можливість зробити селфі та фото з друзями, вчителями, родинами.
Всім, хто в цей День прийшов до школи здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим першокласникам – ніколи не зупинятися на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!