Ми захищаємо ваше мирне життя!

28.04.2023 15:10

  У 4-А класі (класний керівник Ю. В.  Коваль ) Шполянського ліцею №3 відбулася радісна зустріч з татом Яни, воїном ЗСУ, Ігорем Вікторовичем, позивний «Кобзар», бо прізвище Шевченко, який захищає нашу Україну від лютого ворога. Нещодавно він отримав відпустку та завітав до доньчиного класу, де і сам колись навчався. Діти запитували у Кобзаря про війну, про побратимів, про те, як вдається воїнам виживати у складних умовах та коли, нарешті, настане довгоочікувана Перемога. Однокласники щиро раділи за Яну і її сім'ю.

«Найголовніше на війні - взаємодопомога один одному. Без цього ніяк. Знайте, діти, що ми захищаємо ваше мирне життя. Робіть багато спільних та добрих справ, гарно навчайтеся, щоб відбудувати Україну"- наголосив наш захисник.

   Згадав Ігор Вікторович, яким теплом віяло від дитячих листів, ангелочків, оберегів, які однокласники його доньки передали воїнам. Зазначив, що один із них завжди в його кишені, біля серця.

Під час зустрічі діти зрозуміли, що наші захисники відважні, сильні, хоробрі люди, що наша країна, дякуючи волі та незламності воїнів, обов’язково здобуде Перемогу.