Хай буде весна!

03.03.2023 13:33

Шполянський ліцей №3 3 березня 2023 року долучився до благодійного ярмарку «Хай буде весна» Шполянської громади та активно допомагав у зборі коштів на закупівлю авто для ЗСУ.

Батьки, бабусі та дідусі, діти, випускники, гості благодійного заходу, класні керівники, педагогічний колектив, працівники освітнього закладу, ви - неймовірні! Дякуємо за організацію, проведення та безпосередню участь у ярмарку! Вкотре переконуємося, що українці надзвичайний народ: мирний, волелюбний, творчий, ініціативний, готовий допомагати, підтримувати, сповнений віри та незламності!

На ярмарку панував дух патріотизму, драйву, комерції, адже кожен хотів продати свій товар вигідно, щоб зібрати якнайбільше коштів! Бо всі знали, що це - на придбання авто для воїнів ЗСУ, для тих хто боронить наші кордони, хто зі зброєю в руках захищає наш мир і спокій, хто бореться з лютим ворогом за нашу правду, незалежність та світле майбутнє.

У вироби власними руками (браслети, значки, брелки, бутоньєрки, вишиті картини та ін.), домашню випічку, напої та всілякі смаколики було вкладено часточку душі, любові та тепло сердець кожного. Від такого різноманіття товарів у гостей ярмарку мало не розбігались очі.

Результати перевершили наші сподівання! Завдяки усім небайдужим зібрали суму 56 188 грн, які будуть передані на благодійну мету!

Діти, долучаючись до таких заходів, відчувають, що роблять щось потрібне і корисне, формують у собі активну громадянську позицію людей, небайдужих до потреб та проблем інших, виростають справжніми патріотами своєї Батьківщини!

Допомога українським військовослужбовцям сьогодні вкрай важлива і завдяки небайдужості, активності та спільній підтримці нашої армії в тилу Україна обов’язково переможе!

https://www.youtube.com/watch?v=5DsEGA8YAm8