flowers4school

22.12.2023 16:52

Шполянський ліцей №3 продовжив участь у Всеукраїнському благодійному проєкті для дітей України flowers4school

 «Квіти - це символ відродження Нової України, які будуть вирощені руками наших дітей. Сотні тисяч школярів зможуть висадити свою квітку перемоги у землі нашої Батьківщини. Допоможи дітям України виростити квіти перемоги у кожній школі» - під таким девізом на сайті проводився збір на кожну окрему школу України. Дякуємо усім небайдужим, хто допоміг нашому освітньому закладу, адже за суму зібраних коштів саме по нашому ліцею – волонтерський загін «Ми - поруч» разом з класним керівником Тамарою Володимирівною Кравченко отримали цибулинки тюльпанів. Завдяки благодійному фонду «Florium Foundation» та меценатам з Нідерландів, отримали у подарунок ще інших весняних цибулинних квітів, щоб наш ліцей був ще більш квітучим.

Усі цибулинки-морозостійкі та ідеально підходять для посадки взимку. Почекавши кілька днів до настання невеликої відлиги ми висадили цибулинки квітів у грунт.

З нетерпінням чекаємо весни і перших теплих променів сонечка, які дадуть можливість квітам прорости, розквітнути та подарувати щасливі миті життя у спілкуванні з природою!

#квітидляшколи

#Flowers4School