День партизанської слави України

22.09.2023 15:26

  22 вересня щорічно відзначають День партизанської слави України. Раніше цього дня згадували здебільшого партизанів Другої Світової війни, але, починаючи, з 2014 рокуі до сьогодні багато партизанів з'явилося і серед наших сучасників. Ці відважні люди протистоять озброєним солдатам на тимчасово окупованих Росією територіях, щоб якомога швидше наблизити нашу Перемогу.

  У Шполянському ліцеї №3 у День партизанської слави вшанували відважних українських патріотів, які відстоювали і продовжують відстоювати нашу свободу - учасників партизанського руху, адже безсмертний подвиг партизанів та підпільників назавжди буде для кожного з нас прикладом патріотизму, незламного духу та безмежної любові до рідної землі.

  Протягом тижня працював інформаційний центр, де кожний бажаючий міг почерпнути інформацію про історію партизанського руху в Україні.

  Дякуємо усім тим, хто боровся за визволення України від фашистської окупації, а також сучасним партизанам, які роблять все задля звільнення рідної землі від загарбників.