День безпеки та здорової комунікації в соціумі «Життя – це мистецтво вибору»

20.09.2023 14:14

   Що для кожного з нас найдорожче? Звичайно, є чимало цінностей, але найголовніша – це життя. Його не стане – і все втратить сенс. Роль нас самих в житті дуже велика. Наше майбутнє багато в чому залежить від власного вибору і поведінки сьогодні.

   20 вересня в ліцеї пройшов День безпеки «Життя – це мистецтво вибору». Цього дня здобувачі освіти 2 – 4 класів підготували малюнки на тему «Мій щасливий день». Психолог Паукова Ю.Б. провела заняття «Подарунок долі – життя!» з учнями 7 класів та гру «Вибір – життя!» - з 11 класами. Здобувачі освіти 8 – 11 класів долучилися до створення колекції сильних слів «Фрази, що надихають», попрацювавши на padlet дошці залишили свої улюблені фрази, які можуть підтримати у скрутну хвилину, змусити посміхнутися та не здаватися.

  Соціальний педагог Ірина Шептицька спільно з педагогом-організатором Ольгою Круть облаштували роботу майданчика аквагриму «Сонце сховане в кожному!». Учні старших класів та представники учнівського парламенту бажаючим дітям нанесли малюнки на обличчя у вигляді смайликів, сонечок, зарядивши їх позитивом та гарним настроєм на цілий день.

  Проведені заходи ще раз спонукали замислитися над тим, що життя – це найвища цінність, найкращий подарунок долі. Саме тому ми маємо цінувати кожну секунду, завжди вірити в краще та, найголовніше, — боротися за щасливе життя.