«Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

29.01.2024 21:27

Шполянський ліцей №3 долучився до проведення Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти, які у 2023/2024 навчальному році пройдуть під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО»

Цей проєкт має на меті залучити здобувачів освіти до активного способу життя, до постійної змагальної практики, до психоемоційної реабілітації, не лише популяризувати спорт, але й підтримати систему фізичного виховання.

Проєкт включає в себе 5 видів спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черлідинг.

Сьогодні у Шполянському ліцеї №3 відбувся відбірковий перший етап змагань. Активності розпочалися із шикування команд, виконання Гімну України.Усі присутні в залі вшанували хвилиною мовчання пам'ять про воїнів, які загинули заради нашого майбутнього. 12 команд, підготовкою яких займались учителі фізичної культури Пелих Юлія Валеріївна, Паукова Юлія Борисівна, Максименко Сергій Миколайович, змагалися з волейболу, баскетболу та футзалу. Команда дівчат 8-х класів з черліденгу виступила перед початком ігор.

Учасники отримали вітання та настанови від Хапатько Оксани Володимирівни, начальника відділу у справах сім'і, молоді та спорту, культури й туризму Шполянської ОТГ, Кухар Лариси Олексіївни заступника директора з виховної роботи ліцею.

Персональним спортивним логотипом ліцею - стала пума, яка символізує швидкість, гнучкість, витривалість, вправність та спритність. Саме ці якості повинні бути присутні у кожного спортсмена. Обрана тварина стала для дітей своєрідним талісманом, який супроводжуватиме їх протягом усього навчання.

Це щорічні спортивні змагання, розроблені з урахуванням світового та європейського досвіду.

Кожен учасник отримав певний досвід, відчув командний дух, єдність, неперевершені емоції та вміння підтримувати і допомагати один одному у спільній справі.

 «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО»

#разомпереможемо #плічопліч #scl #Черкащина_шкільні_ліги

https://www.youtube.com/watch?v=pCy1EJ9gsp4